Összefogás és értékteremtés

Egy jó ügyért való közös összefogás a legerősebb motiváció, mely egy csapatot vagy közösséget igazán hatékony együttműködésre és aktivitásra késztet. Jatekgyar

Karitatív programajánlatunkban a résztvevők egy igazi Játékgyárat alkotnak, ahol ajándékokat és játékokat készítenek a rászoruló gyermekek számára. A saját kezűleg összerakott és dekorált ajándékokat a program végén közösen adjuk át egy választott intézmény képviselője számára.

 

 

 

Tábortűz, gitár, csillagos ég, ízletes ételek, különleges járművek

nomad1 300Jó lenne egy kicsit a világtól igazán elvonulni?
Távol mindentől, egy fantasztikus, térerő-mentes helyre?

Különleges csapatépítő programunkon az erdőben töltünk el egy napot, távol a megszokott munkahelyi környezettől, a mindennapos stressztől.

A csapatot terepjárókkal visszük el az előre egyeztetett helyszínre, ahol közös kirándulás, outdoor kihívások, erdei kalandok várnak rájuk.
A vacsorát közösen készítjük, szezonális, minőségi alapanyagokból, az illatozó steaket, a kistermelői kecskesajtot kézműves italokkal öblíthetjük le.

Egy jól komponált este

Amikor egy nehéz napot vagy egy kemény projektet tudunk magunk mögött, mindannyiunknak szüksége van egy kis feltöltődésre. 
Egy jól komponált este tökéletes megkoronázása egy közös programnak, ami hosszútávon különleges élményt, összetartást biztosít. Az általunk javasolt programokat minden esetben „csapatra szabjuk”, tekintetbe véve az életkorok, nemek és az érdeklődési körök megoszlását.team party

Összefogás és értékteremtés

 

Talán legemberibb tulajdonságunk, ha lehetőségünk van rá, segítsünk másokon. Ha támogatásunk nem csak javakban ölt testet, hanem fizikálisan is részesei lehetünk a folyamatnak, az értéke a többszörösére nő.
20181009 120921485 iOSMielőtt cselekednénk, azonban gyakran elbizonytalanodunk. Úgy érezzük, egyedül kevesek vagyunk? Amit adni tudunk, arra talán nincs is szükség? Esetleg nem a legjobb helyre adjuk?

Hogyan tudjuk a csapatunkat is bevonni és élményt biztosítani számukra?

Ezekben a kérdésekben adnak komplex megoldási javaslatokat a LifeTraining karitatív programjai.

Lazítás, kikapcsolódás, feltöltődés

piknik1 300Talán mindenkinek ismerős az érzés amikor kék az ég, ragyog a nap, az irodában pedig sóvárgó tekintetek merednek az ablakokra.
Miért nem fordítanánk meg egyszer a napot?

Elég csak pár órát rászánni és hosszú időre feltöltődhetünk egy piknik élménnyel. Ehhez a programhoz nem kell messzire utazni, elég egy az irodához közel eső parkra lelni, ahova kisétálva máris új dimenzióba léphetünk.

A nélkülözhetetlen kockás takarón és a piknik kosáron túl, itt számos olyan programmal készülünk, amelyek garantáltan segítenek kikapcsolódni a hétköznapokból.

A csapaté a főszerep

tematikusNéha mindenkinek szüksége van az igazán felszabadult időtöltésre, vidámságra és kikapcsolódásra. Erre kíváló alkalmat nyújt, amikor belehelyezkedünk kedvenc karaktereink bőrébe, közös kalandokban és kihívásokban van részünk és szabadjára engedjük gyermeki, kreatív énünket.

Tematikus élményprogramjainkon egy-egy klasszikus outdoor tréninget vagy éppen egy kötetlenebb rendezvényt ruházunk fel egy népszerű filmes kerettörténettel.
A programok hangulatát minden esetben jelmezekkel, kiegészítőkkel és a témához passzoló élményelemekkel alapozzuk meg. A beöltözés, a karakterekkel való azonosulás már önmagában garantálja a vidám és oldott légkör kialakulását.

 

 

 

Kihívás, élmény, dinamizmus, kaland

outdoorc2 300

Ha tanulásról van szó, legtöbbször az iskolapadba, rideg falak közé képzeljük magunkat. Ezek a rögzült – olykor nem túl derűs emlékek – néha már eleve gátat szabnak, hogy felnőtként új ismereteket tudjunk befogadni.

De miért gondoljuk azt, hogy tanulni csak egy teremben tudunk?

friss levegő, a megszokottól eltérő környezet és kihívások, mindig új energiákat aktivizálnak. A gyakorlatok, melyeket ebben az új közegben hajtunk végre, segítenek abban, hogy új oldalról ismerjük meg magunkat és egymást. Ezek a tapasztalatok, a már meglévő elméleti ismeretekkel társulva, a mindennapi életben is alkalmazható tudássá érnek.

Parázs-varázs hangulat

kulinaris 300

Kulináris manufaktúra - hogy mit jelent ez a két szó? A közös alkotás varázsát, a tűz szépségét, ízletes, saját készítésű fogásokat.

A program során szabadtűzön készülnek a finomabbnál finomabb ételek, melyhez minőségi, szezonális alapanyagokat biztosítunk. Az izzó parázs fölött húsok, zöldségek, halételek sülnek, nyárson vagy rostélyon, a csapat ízlése szerint. Köretek, saláták, mártogatósok is kerülnek az asztalra, ez csak a csapat kreativitásán múlik!

Generációk közötti együttműködés fejlesztés

szakik1 300

Napjainkban komoly kihívást jelent egy menedzsment számára, hogy három különböző generáció dolgozik együtt, egy munkahelyi közösségben. Kihívás, hiszen a kutatások és a gyakorlat is alátámasztja, a generációk több tényezőben is igencsak eltérnek egymástól: különböző az értékrendjük, a kommunikációs stílusuk, a prioritásaik, a munkához való hozzáállásuk, stb.


Mégis az a szervezet működik igazán jól, ahol mindegyik generáció képviselteti magát. Azok a munkahelyek, ahol különböző generációk hatékonyan tudnak együttműködni, sokkal sikeresebbek tudnak lenni, mint a homogén csoportok. Mindegyik generációban megvannak az értékek, melyeket ki kell használni, tudatosítani és a közös értékrendbe beilleszteni.

filmforgatás különleges világa igazi együttműködést, sok vidámságot és kikapcsolódást visz a csapatok hétköznapjaiba. shortcut

Filmet készíteni, átélni az előkészítés, a forgatás izgalmát és hatásosan átadni az üzenetet, komoly kihívás és remek csapat összekovácsoló feladat. Az 5-8 fős stábokban minden résztvevő megtalálhatja a számára izgalmas szerepet, hiszen rendezőre, forgatókönyvíróra vagy kellékesre egyaránt szükség lesz.

Az előre megfogalmazott, gyakran a csapat mindennapjait érintő témákat, saját ötleteik, fantáziájuk alapján dolgozhatják fel és jeleníthetik meg, 60 másodpercnyi képkockába tömörítve. A forgatás egyszerűen, saját mobiltelefonokkal, vágás nélkül történik, így a feladat alapos tervezést és összedolgozást kíván. 

Természetesen a csapatoknak technikai segítséget és további inspiráló kellékeket is biztosítunk.

A szereplők lehetnek LEGO karakterek, bábok vagy maguk a résztvevők. Forgathatnak a szabadban, rögtönzött stúdióban, a stílus lehet néma, dokumentum vagy animációs. A forgatócsoportok tetszőlegesen választhatják meg kisfilmjük stílusát, alakítják ki a szerepeket, kereshetnek helyszíntés gyűjthetnek további eszközöket is.

Az esti filmgála” vetítés után, a közös szavazást követően a kiemelkedő alkotásokat és alakításokat is díjazzuk.

A programot kifejezetten vállalati környezetre optimalizáltuk, kizárólag kiscsoportos kamera előtti szereplés van, nem egyéni, illetve kerüljük a korosztálytól idegen programelemeket