Hiszünk abban hogy team-munkával a célok sokkal gyorsabban elérhetők!

Az eredményeket felmutató, együttműködő teamek elengedhetetlen feltételei a vállalat sikerének. A célok elérése érdekében a Team Coaching, mint szervezetfejlesztési eszköz formálja át a munkatársakat igazi csapattá és fejleszti komplexen a  kompetenciáikat. A fejlesztés élvezetes és inspiráló módon történik, melynek során a csapattagok váll váltvetve serkentik egymást a fejlődés útján.

A csapatok fő küldetése: fejtsétek meg A Rejtélyt!

A Rejtély csapatépítő program hihetetlen izgalmas, egyedi fejlesztésű LifeTraining játék, innovatív megoldásokkal, különleges eszközökkel tarkítva. 

A Rejtély játék helyszínfüggetlen: erdőbe, parkba, de akár beltéri helyszínre, szállodába is tudjuk telepíteni.

A feladat megoldása próbára teszi a csapatok kitartását, tervezési, tájékozódási, logikai és kreatív készségét. A sikeres megoldáshoz elengedhetetlen a csapat együttműködése és a közös gondolkodás. A teljesítésre meghatározott idő áll rendelkezésre, a program eredményhirdetéssel és az értékes nyeremények kiosztásával zárul. 

A hatékony együttműködés az egyik legfontosabb elvárás a munkatársak irányában, ám ez a hétköznapokban komoly kihívásokat rejt magában. A versenyszféra folyamatos megterhelése, az egyéni teljesítmény elvárások sok esetben a versengést, rivalizálást helyezik előtérbe. Tréningprogramunkban a munkatársak számára kínálunk megoldást, hogy az együttműködés ne csak egy folytonos elvárás, hanem elérhető, kézzelfogható cél legyen. Az összefogás, egymás támogatása, a kooperáció, vagy a közös problémamegoldás mind olyan készségek, melyek célzott gyakorlatokkal és tudatossággal fejleszthetők. 

Közösen feltárjuk azokat a tipikus nehézségeket, akadályozó tényezőket, melyeket kellő tudatossággal saját fejlődésünk irányába fordíthatunk. 

Az agilitás rendkívüli szerepet fog betölteni a cégek életében, sok esetben megkerülhetetlen lesz. Célunk, hogy azokat a vállalatokat segítsük programunkkal, ahhol már elkezdődött a szervezet átalakítása, a dolgozóknak van elméleti tudása az agilis működésről, de a gyakorlatban még vannak nehézségek. 

Programjaink élmény alapúak, az agilis szerepeket, rituálékat használva élik át a résztvevők a Daily Stand Up előnyeit, nehézségeit, a tréningjátékokba beépítjük a Kanban táblát, vagy a kompenetciák mentén történő önszerveződést. 

Kimozdítva a munkavállalókat a megszokott környezetből az erdőben, vagy egy filmforgatás keretei között alkalmazzuk az agilis szerepeket, alakulnak meg a Squad-ok, indulnak a Sprintek, ami garantáltan maradandó tudást, élményt és magas szintű elköteleződést fog eredményezni.

 

20181009 120921485 iOS

A közel tíz éves múltra visszatekintő, CSR aktivitások szervezése során rengeteg tapasztalatot, kapcsolatot gyűjtöttünk, megható és emlékezetes pillanatoknak lehettünk tanúi. Az aktív, munkával töltött nap során a megszokott környezetből kilépve a résztvevők jobban megismerik egymást, az  összefogás természetessé válik. 

A végeredmény minden esetben kézzelfogható  és maradandó. Ez garantálja, hogy a program emlékezetes lesz és segít abban is, hogy a  kapcsolatok új, mélyebb értelmet nyerjenek.

Legnépszerűbb karitatív csapatépítő tevékenységeink:

  • Játékgyár
  • Kreatív falfestés
  • Turistautak megtisztítása, felújítása
  • Karitatív munkavégzés állatmenhelyeken
  • Játszóterek felújítása, virágosítása, sziklakert telepítése
  • Játékos foglalkozások gyerekekkel

További információkért, ajánlatunkért keressen minket bizalommal.