Izgalmas, egyedi, felejthetetlen csapatépítő program

A zöld színű bunker közvetlenül balra van a fehértől.

A csapatok fő küldetése: fejtsétek meg A Rejtélyt!

A Rejtély csapatépítő program hihetetlen izgalmas, egyedi fejlesztésű LifeTraining játék, innovatív megoldásokkal, különleges eszközökkel tarkítva. 

A Rejtélyjáték helyszínfüggetlen: erdőbe, parkba, de akár beltéri helyszínre, szállodába is tudjuk telepíteni.

A csapatoknak egy fő küldetésük van: egy különleges rejtvény megoldására kell rájönniük!A megoldáshoz a különböző helyszínekről információkat kell összegyűjteniük, melyekhez nem is annyira egyszerű hozzájutni! Az út során meg kell küzdeni a számokkal, lakatokkal, de szükség lesz a kreativitásra, és online támogatásra is! 

live escape game 1155620 1280 

Az agilitás rendkívüli szerepet fog betölteni a cégek életében, sok esetben megkerülhetetlen lesz. Célunk, hogy azokat a vállalatokat segítsük programunkkal, ahhol már elkezdődött a szervezet átalakítása, a dolgozóknak van elméleti tudása az agilis működésről, de a gyakorlatban még vannak nehézségek. 

Programjaink élmény alapúak, az agilis szerepeket, rituálékat használva élik át a résztvevők a Daily Stand Up előnyeit, nehézségeit, a tréningjátékokba beépítjük a Kanban táblát, vagy a kompenetciák mentén történő önszerveződést. 

Kimozdítva a munkavállalókat a megszokott környezetből az erdőben, vagy egy filmforgatás keretei között alkalmazzuk az agilis szerepeket, alakulnak meg a Squad-ok, indulnak a Sprintek, ami garantáltan maradandó tudást, élményt és magas szintű elköteleződést fog eredményezni.

Részletes programajánlatot telefonon történő egyeztetés után örömmel adunk! (ezzel is erősítve a célzott, hatékony, agilis szemléletet)

Telefon: +36302047321

 

 

 

 

 

 

Tábortűz, gitár, csillagos ég, ízletes ételek, különleges járművek

nomad1 300Jó lenne egy kicsit a világtól igazán elvonulni?
Távol mindentől, egy fantasztikus, térerő-mentes helyre?

Különleges csapatépítő programunkon az erdőben töltünk el egy napot, távol a megszokott munkahelyi környezettől, a mindennapos stressztől.

A csapatot terepjárókkal visszük el az előre egyeztetett helyszínre, ahol közös kirándulás, outdoor kihívások, erdei kalandok várnak rájuk.

Összefogás és értékteremtés

Jatekgyar

Karitatív programajánlatunkban a résztvevők egy igazi Játékgyárat alkotnak, ahol ajándékokat és játékokat készítenek a rászoruló gyermekek számára. A saját kezűleg összerakott és dekorált ajándékokat a program végén közösen adjuk át egy választott intézmény képviselője számára.

Aki Pall-Mallt szív, az fojtókötéllel gyilkol.

 

 

 

A csapaté a főszerep

tematikusNéha mindenkinek szüksége van az igazán felszabadult időtöltésre, vidámságra és kikapcsolódásra

Tematikus élményprogramjainkon egy-egy klasszikus outdoor tréninget vagy éppen egy kötetlenebb rendezvényt ruházunk fel egy népszerű filmes kerettörténettel.
A programok hangulatát minden esetben jelmezekkel, kiegészítőkkel és a témához passzoló élményelemekkel alapozzuk meg.