Összefogás és értékteremtés

 

Talán legemberibb tulajdonságunk, ha lehetőségünk van rá, segítsünk másokon. Ha támogatásunk nem csak javakban ölt testet, hanem fizikálisan is részesei lehetünk a folyamatnak, az értéke a többszörösére nő.
20181009 120921485 iOSMielőtt cselekednénk, azonban gyakran elbizonytalanodunk. Úgy érezzük, egyedül kevesek vagyunk? Amit adni tudunk, arra talán nincs is szükség? Esetleg nem a legjobb helyre adjuk?

Hogyan tudjuk a csapatunkat is bevonni és élményt biztosítani számukra?

Ezekben a kérdésekben adnak komplex megoldási javaslatokat a LifeTraining karitatív programjai.

A közel tíz éves múltra visszatekintő, CSR aktivitások szervezése során rengeteg tapasztalatot, kapcsolatot gyűjtöttünk, megható és emlékezetes pillanatoknak lehettünk tanúi.

 

Mindezt szeretnék arra felhasználni, hogy még több értékteremtésnek, közös összefogásnak lehessünk aktív közreműködői.


A program szervezése a lehetséges helyszínek, szükséges munkálatokfelkutatásával és kiválasztásával kezdődik. Minden alkalommal figyelembe vesszük a csapat elképzeléseit, a rendelkezésre álló emberi erőforrás mértékét, lehetőségeit és a választott helyszín adottságait.

Az aktív, munkával töltött nap során a megszokott környezetből kilépve a résztvevők jobban megismerik egymást, az  összefogás természetessé válik. Ez  hosszú távon is lendületet ad a hatékony együttműködéshez.

Nagy hangsúlyt fordítunk az ütemezett megvalósításra annak érdekében, hogy a programot a résztvevők is élményként éljék meg, és a támogatáson túl a csapatban rejlő erő és lelkesedés is kiteljesedjen

A végeredmény minden esetben kézzelfogható  és maradandó. Ez garantálja, hogy aprogram emlékezetes lesz és segít abban is, hogy a  kapcsolatok új, mélyebb értelmet nyerjenek.

 

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Amikor egy fókuszált tréninget vagy workshopot szeretnénk kiegészíteni egy változatos program- elemmel

  • Szeretnénk maradandót alkotni

  • Célunk, hogy csapatunk a megszokottól eltérő helyzetben is helytálljon

  • Szeretnénk megerősíteni a csapatösszefogást közös értékteremtéssel

Azonos vagy más-más területen együtt dolgozó munkatársak 20-300 fő fél vagy 1 nap

Budapest vagy Balatonkenese környéki helyszíneket is ajánlunk