Parázs-varázs hangulat

kulinaris 300

Kulináris manufaktúra - hogy mit jelent ez a két szó? A közös alkotás varázsát, a tűz szépségét, ízletes, saját készítésű fogásokat.

A program során szabadtűzön készülnek a finomabbnál finomabb ételek, melyhez minőségi, szezonális alapanyagokat biztosítunk. Az izzó parázs fölött húsok, zöldségek, halételek sülnek, nyárson vagy rostélyon, a csapat ízlése szerint. Köretek, saláták, mártogatósok is kerülnek az asztalra, ez csak a csapat kreativitásán múlik!



Profi séf segítségével megtanulhatják a fantasztikus burger, polled pork szendvics, vagy egy izgalmas, zöldséges quesadilla készítését, melynek íze feledhetetlen lesz!

A csapat a receptjeit egyedi készítésű Team CookBook®-ban örökítheti meg. 

kulinaris2 300

A desszert sem maradhat el, a kézzel gyártott bonbonok mellé akár saját kürtöskalács sütését is kipróbálhatják.
Az ízek, az illatok és a tűz látványa olyan hangulatot teremt, ami mindenkit kikapcsol és feltölt!

 

 

 

 

 

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Amikor nagy a nyomás, a feszültség a csapaton és jól jönne a könnyed kikapcsolódás, az új lendület
  • Ha egy kiegészítő programelemre van szükség, ami kulináris élményt nyújt
  • Ha a csapat már unja a megszokott outdoor programokat, és valami egyedire, különlegesre vágyik
Olyan csapatoknak ajánljuk, akik szeretik a különleges kihívásokat és a gasztronómiát. 15-100 fő Kb. 3 óra

Szabatéri helyszín