Kihívás, élmény, dinamizmus, kaland

outdoorc2 300

Ha tanulásról van szó, legtöbbször az iskolapadba, rideg falak közé képzeljük magunkat. Ezek a rögzült – olykor nem túl derűs emlékek – néha már eleve gátat szabnak, hogy felnőtként új ismereteket tudjunk befogadni.

De miért gondoljuk azt, hogy tanulni csak egy teremben tudunk?

friss levegő, a megszokottól eltérő környezet és kihívások, mindig új energiákat aktivizálnak. A gyakorlatok, melyeket ebben az új közegben hajtunk végre, segítenek abban, hogy új oldalról ismerjük meg magunkat és egymást. Ezek a tapasztalatok, a már meglévő elméleti ismeretekkel társulva, a mindennapi életben is alkalmazható tudássá érnek.

outdoorc3 300

Az átgondoltan összeállított feladatok végrehajtása, közös elemzése és átbeszélése során mindig jól követhető a csoport együttműködésének fejlődése.

Ha szeretne őszinte, építő visszajelzéseket kapni a csapat a működéséről, szakmailag magasan képzett trénereinkre biztosan számíthat. Tudjuk, hogy nincs két egyforma szervezet és helyzet, más-más programot és más-más stílusú vezetést igényel minden csapat.

A gyakorlatsorok összeállításánál, sok egyéb szempont mellett, minden esetben szem előtt tartjuk a csapat korábbi tréning tapasztalatait, a program fókuszát és a környezet adta lehetőségeket.

A programok szervezésénél fontosnak tarjuk megtalálni az optimális egyensúlyt, ami segít dinamizálni és élményt adni, ugyanakkor elmélyülni és fókuszálni is.

Elengedhetetlen, hogy a csapat igényeihez és a tréninghez legmegfelelőbb helyszínt ajánljuk, hiszen a kifogástalan szállás, egy nagyszerű vacsora megalapozza a programot.

Változatos és egyedi fejlesztésű outdoor tréningjeink hatékony, energetizáló kiegészítői lehetnek stratégiai workshopok-nak, meetingeknek, maradandó élménnyel segítve a szervezeten belüli, cross-funkcionális együttműködéseket.

 

 

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Ha fontos, hogy a csapat más látószögből is képes legyen megfigyelni a folyamatokat

  • Ha szeretnénk, hogy csapatunk egy, a megszokottól eltérő helyzetben is helytálljon

  • Ha egy fókuszált tréninget vagy workshopot szeretnénk kiegészíteni egy változatos program- elemmel

A munkahelyen kapcsolatban álló csoportok, közösségek 8-200 fő

0,5-2 nap
fókusztól függően

Szabatéri helyszín