Lazítás, kikapcsolódás, feltöltődés

piknik1 300Talán mindenkinek ismerős az érzés amikor kék az ég, ragyog a nap, az irodában pedig sóvárgó tekintetek merednek az ablakokra.
Miért nem fordítanánk meg egyszer a napot?

Elég csak pár órát rászánni és hosszú időre feltöltődhetünk egy piknik élménnyel. Ehhez a programhoz nem kell messzire utazni, elég egy az irodához közel eső parkra lelni, ahova kisétálva máris új dimenzióba léphetünk.

A nélkülözhetetlen kockás takarón és a piknik kosáron túl, itt számos olyan programmal készülünk, amelyek garantáltan segítenek kikapcsolódni a hétköznapokból.

 

Egyedi, kreatív játékaink, a friss levegő, a közös alkotás élménye olyan energiákat ad a csapatnak, melyek azután megtöbbszörözik a hatékonyságot.

Ha valaki csak a lábát akarja lógatni, a felhőket számolni, vagy egy jót beszélgetni, nem kell mást tennie mint belevetődni egy függőágyba és megnyomni az OFF gombot.

A piknik elengedhetetlen része, hogy akadjon harapnivaló is, ami természetesen ott lapul a kosarainkban, hiszen a mozgás és a jó levegő mindenkiben beindítja a kalóriák égetését.

piknikÉlmény, kikapcsolódás, finom falatok, feltöltődés-gyertek velünk Piknikezni!

 

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Amikor úgy érezzük, hogy szükség van egy kis lazításra
  • Jutalmazni szeretnénk a csapatot egy nehéz időszak Után
  • Amikor szeretnénk a csoportunkat új energiákkal, lendülettel feltölteni
Lazításra, kikapcsolódásra vágyó csapatok 20-80 fő 2-4 óra a csapat, aktivitásától függően

Igény szerint budapesti és vidéki helyszíneken
Pl.: Kopaszi gát, Normafa környéke, Etyek, Budakeszi, stb.