Generációk közötti együttműködés fejlesztés

szakik1 300

Napjainkban komoly kihívást jelent egy menedzsment számára, hogy három különböző generáció dolgozik együtt, egy munkahelyi közösségben. Kihívás, hiszen a kutatások és a gyakorlat is alátámasztja, a generációk több tényezőben is igencsak eltérnek egymástól: különböző az értékrendjük, a kommunikációs stílusuk, a prioritásaik, a munkához való hozzáállásuk, stb.

Pedig mindegyik generációban megvannak az értékek, melyeket ki kell használni, tudatosítani és a közös értékrendbe beilleszteni.

Tréning programunk legfőbb célja, hogy ezeket a jellegzetességeket tudatosítsuk a résztvevőkben. Könnyed, játékos formában hívjuk fel a figyelmet egymás értékeire, kiaknázható erősségeire. 

A nap zárásaként egy játékos vetélkedőt szervezünk, ahol a vegyes csapatokban minden résztvevő tudására, tapasztalatára szükség van a győzelemhez. 

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Ha a szervezetben fontos cél a generációk közötti együttműködés javítása, a közös értékrend megalapozása

  • Amikor a közös munkára rányomja a bélyegét, hogy a fiatalabb és az idősebb munkatársak nehezen értik meg egymást, nem ismerik fel/el egymás értékeit

Olyan csoportoknak ajánljuk, ahol különböző generációk dolgoznak együtt, egy területen. 10-100 fő 1 nap (esti programmal)

Konferenciaterem, tárgyaló, kültéri helyszín