Karácsonyi klip forgatás az irodában

A cég munkatársai számára egy izgalmas, szórakoztató karácsonyi programot kínálunk, sok-sok nevetéssel és a közös produkció élményével. A csapat néhány óra alatt leforgatja a közös karácsonyi videoklipjét, melynek egytől-egyig mindenki részese. Christmas lipdub

Az előzetes dalválasztást követően trénereink segítik a vidám produkció létrejöttét, a felvételt profi operatőr készíti.

A munkatársak kisebb csoportokban, párokban vagy egyénileg egy-egy szövegrészletet kapnak, melyet a kamera előtt kell megjeleníteniük. A felvétel lényege, hogy egyetlen snittet készítünk, amint felhangzik a kiválasztott sláger, a kameraman elindul az első csapattól az utolsóig és rögzíti a kitalált jeleneteket. A klip alatt az eredeti dal szól majd.

A forgatáshoz vidám kiegészítőket, eszközöket is biztosítunk

A csapatoknak arra is figyelniük kell, hogy egy-egy jelenet közötti váltást minél gördülékenyebben, kreatívabban oldják meg! A végeredmény magáért SZÓL majd! 

Az elkészült videoklip tetszés szerint a cég pozitív arculatának megerősítéseként, reklámfilmként is felhasználható.

A programot kifejezetten vállalati környezetre optimalizáltuk, mindenki annyit szerepel a kamera előtt, amennyi számára komfortos. 

A forgatást a karácsonyi rendezvény kereti között vagy azt megelőzően, az irodában is lebonyolítjuk. A kész videoklipet így akár a karácsonyi vacsorán is le tudjuk vetíteni.

Példa videó: https://www.youtube.com/watch?v=hkHQxywCG1s

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Ha szeretnénk egy vidám karácsonyi csapatépítő programot a munkatársaknak
  • Ha szeretnénk egy különleges karácsonyi image filmet, melyben minden munkatárs szerepel
  • Ha szeretnénk, hogy a csapat maradandót alkosson, melyből mindenki egyformán kiveszi a részét
Csoportok, szervezetek vagy a teljes cég 20-200 fő 2-3 óra

Cég saját telephelye, irodaháza vagy külső rendezvényhelyszín