„A karácsonyi csoda a szívedben lakik.” (Polar Expressz)

 

A karácsony az év legmeghatározóbb ünnepe, melyet az egymásra való odafigyeléssel, egy jó ügyért való közös összefogással tudunk igazán különlegessé varázsolni. jatekgyar

Karácsonyi programajánlatunkban a résztvevők egy igazi Játékgyárat alkotnak, ahol ajándékokat és játékokat készítenek a rászoruló gyermekek számára. A saját kezűleg összerakott és dekorált ajándékokat a program végén közösen adjuk át egy adott intézmény képviselője számára.

Az ajándékok készítése önfeledt, vidám és kreatív tevékenység, mely nem igényel különleges kézügyességet.  A játékok bizonyos elemeit előkészítjük, így a programon sok esetben az összeállítás és a dekoráció valósul meg. A különböző típusú tevékenységek között minden munkatárs megtalálhatja a neki leginkább tetszőt, melyben hasznosnak érzi magát. 

Az alkotó munkát hasonló programok vezetésében jártas iparművészek segítik, akik garantálják, hogy az elkészült tárgyak igazán szép és minőségi ajándékok lesznek.

Az elkészült játékok karitatív felajánlása  pozitív energiákat, jóleső érzéseket ad minden résztvevő számára, hiszen tevékenységük egy igazán nemes célt szolgál.

IMG 2780

 

A Játékgyárban a következő tárgyak készülhetnek:

  • Ékszerek több korosztály számára (kis- és nagylányoknak)
  • Vászon táskák
  • Babaházak (fiús verzióban is) 
  • Táblajátékok és kártyajátékok kisfiúknak

 

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Amikor a karácsonyi ünnepséget szeretnék egy maradandó programelemmel színesíteni
  • Ha szeretnék a dolgozókat egy olyan programmal jutalmazni, ami különleges értéket képvisel
  • Ha a cégnél fontos érték a karitatív támogatás, és ezt szeretnék a munkatársakban is megerősíteni
Egy csoportban, munkaterületen vagy projekten dolgozó munkatársak 10-100 fős csoportokban 2-3 óra

Rendezvényhelyszíneken, éttermekben vagy a cég saját telephelyén is megvalósítható (különterem székekkel és asztalokkal elegendő)