“A bátorság nem a beszédben van. Hanem a választásban.”
(A.de Saint-Exupéry)

leheng1 300A világon 30 millió prezentáció készül naponta. Nagyjából egymillió prezentáció folyik ebben a pillanatban. Szerény becslések szerint 50%-uk elviselhetetlen.

A prezentációk ma már átszövik életünket, nem csak az üzleti világban, de magánéletünk során is egyre gyakrabban találkozunk velük. Vajon mitől érezzük úgy az egyik előadás után, hogy üzenetei, dinamizmusa, hangulata máig bennünk él, és miért unatkozunk a másikon, felejtjük el az ajtón kilépve? 
A sikeres prezentáció célzott készségek fejlesztésével bárki számára elérhető. Erre kínálunk mi megoldást kézzel fogható, egyszerű és gyakorlatias eszközökkel.

Az előadás megtartásához, lebonyolításához felvértezzük a résztvevőket hasznos instrukciókkal, eszközökkel, hogy biztos legyen a siker, hangsúlyt fektetve a legújabb trendekre, designra.

Tapasztalataink szerint a tréning kezdő és tapasztalt előadóknak is segít abban, hogy tudatosabbak legyenek előadásuk megtervezésében, összeállításában és megtartásában. Ez nagyban megerősíti előadói önbizalmukat, ami egyik legfontosabb
eleme a sikernek.

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Ha szeretne sikeres, emlékezetes prezentációkat tartani

  • Ha érdekli, hogyan válhat előadása meggyőzővé, könnyen érthetővé és emlékezetessé

  • Ha szeretné könnyedén és aktívan bevonni hallgatóságát is az előadásaiba

  • Amikor a meggyőzés vagy az információk átadása fontos szerepet játszik munkája hatékonyságában, hitelességében

Kezdő előadók, vagy akik szeretnék fejleszteni előadói készségeiket 10- 12 fő/csoport 2+0,5 nap

Konferenciaterem, tárgyaló