Hatékony és energikus szervezet

Ha cégünk jövőjére gondolunk, szeretnénk a sikeres, dinamikusan fejlődő, innovatív vállalkozások között elképzelni, ahol stabil háttér mellett, elkötelezett munkavállalók dolgoznak. 

De vajon mi lehet a kulcs mindehhez? Mi befolyásolja a fluktuáció mértékét? Mi segíti a munkaerő megtartását?

Az egyik komoly különbség az elkötelezett, energikus és egészséges munkaerő, valamint a jól működő, támogató szervezet.  Ha tisztán látjuk a fejlesztendő területeket, a munka-csoportjaink főbb kockázati és védő tényezőit, célzott beavatkozásokkal egyenes az utunk a munkaerő megtartáshoz..

A felmérést egy nemzetközileg elismert online kérdőív segítségével végezzük, melynek szakmai hátterét a Semmelweis Egyetem Munkahelyi stressz és Stresszkezelés Kutatócsoportja garantálja. Kérdőíves felületünk előnye, hogy minden kitöltő számára azonnali, egyéni kiértékelést is nyújt, az anonimitás teljes körű biztosításával.

Próbálja ki Ön is online Kockázatértékelő kérdőívünket, mely azonnali egyéni kiértékelést ad:

www.lifecontrol.hu/stresszkerdoiv (jelszó: p3cs)

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport
  • Ha visszajelzést szeretne az alkalmazottakat érintő pozitív és negatív munkahelyi tényezőkről, stressz szintjéről, jóllétéről.
  • Ha egy olyan áttekintő felmérést szeretne, mely kézzelfogható eredményeket nyújt
  • Ha munkáltatóként szeretne eleget tenni a Magyarországon jogszabályi szinten előírt pszichoszociális kockázatértékelés követelményeinek.

Teljes vállalatok, szervezeti alegységek, munkacsoportok

A LifeControl Központ közreműködésével
LifeControl