Hatékony és energikus szervezet

Ha cégünk jövőjére gondolunk, szeretnénk a sikeres, dinamikusan fejlődő, innovatív vállalkozások között elképzelni, ahol stabil háttér mellett, elkötelezett munkavállalók dolgoznak. 

De vajon mi lehet a kulcs mindehhez? Mi befolyásolja a fluktuáció mértékét? Mi segíti a munkaerő megtartását?

Az egyik komoly különbség az elkötelezett, energikus és egészséges munkaerő, valamint a jól működő, támogató szervezet. Mindezek meglétét több tényező befolyásolhatja egy munkahelyen, melyek megismerésében segít egy körültekintő szervezeti felmérés. Ha tisztán látjuk a fejlesztendő területeket, a munka-csoportjaink főbb kockázati és védő tényezőit, célzott beavatkozásokkal egyenes az utunk a munkaerő megtartáshoz..

A felmérést egy nemzetközileg elismert online kérdőív segítségével végezzük, melynek szakmai hátterét a Semmelweis Egyetem Munkahelyi stressz és Stresszkezelés Kutatócsoportja garantálja. Kérdőíves felületünk előnye, hogy minden kitöltő számára azonnali, egyéni kiértékelést is nyújt, az anonimitás teljes körű biztosításával.

Az összesített eredmények értelmezéséből egy komplex, szemléletes tanulmányt készítünk, melyben vállalata eredményeit az országos és az azonos iparágon belül jellemző referencia-értékekhez is viszonyítjuk. Az összehasonlításhoz egy egyedülálló, országos, reprezentatív adatbázis áll rendelkezésünkre. Egy olyan áttekintést nyújtunk át, mely egyértelműen meghatározza a lehetséges beavatkozások fókuszpontjait.

Próbálja ki Ön is online Kockázatértékelő kérdőívünket, mely azonnali egyéni kiértékelést ad:

www.lifecontrol.hu/stresszkerdoiv (jelszó: p3cs)

 

Mikor ajánljuk? Célcsoport
  • Ha visszajelzést szeretne az alkalmazottakat érintő pozitív és negatív munkahelyi tényezőkről, stressz szintjéről, jóllétéről.
  • Ha egy olyan áttekintő felmérést szeretne, mely kézzelfogható eredményeket nyújt, kiváló alapot biztosítva a szervezetfejlesztési projektek tervezéséhez, priorizálásához.
  • Ha munkáltatóként szeretne eleget tenni a Magyarországon jogszabályi szinten előírt pszichoszociális kockázatértékelés követelményeinek.

Teljes vállalatok, szervezeti alegységek, munkacsoportok

A LifeControl Központ közreműködésével
LifeControl