Minden szolgáltató legnagyobb kihívása az ügyfelek megtartása, a minőségi ügyfél kiszolgálás folyamatos fenntartása. Programunk abban nyújt támogatást, hogy megteremtsük a kiváló ügyfélszolgálat kereteit, a munkatársakat felvértezzük a szükséges készségekkel és képességekkel. A tréning keretei között megtapasztalják saját kommunikációs erősségeiket, gyakorlatias megoldásokat találjanak a nehéz helyzetek megoldására.

 

Az ügyfelek minőségi kiszolgálása, az ügyfél élmény nyújtása ma már elengedhetetlen a versenyelőny megtartásához.

 

A hatékony és tudatos kommunikáció napjainkban elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez. 

Ahhoz, hogy a mindennapi rutinunkon, az eddig megszokott hozzáállásunkon változtassunk, nagyfokú tudatosság és jól megfogható, egyszerű technikák szükségesek. 

Asszertivitás tréningünket ezért úgy építjük föl, hogy a gyakorlatias megközelítés, a kötetlen hangnem és az egyszerű elméleti modellek segítik az egyéni visszajelzések és akciótervek kialakítását.

A munkatársak feltöltődésére, ellenállóképességének növelésére ajánljuk igény szerint összeállított, feszültségoldó, stresszkezelő programunkat. 

Egyediségünk és hatékonyságunk a komplex megközelítésünkben rejlik. Fontosnak tartjuk, hogy a stresszt, a feszültséget nem tudjuk eltüntetni az életünkből, ám megtanulhatjuk ezeket jól kezelni és erőforrásunkká alakítani.

Szem előtt tartjuk, hogy minden ember különböző, programunkat úgy építjük föl, hogy abban minden résztvevő megtalálja a saját egyéniségéhez közel álló, jól hasznosítható technikákat.

Amit mi kínálunk:

 • Tudományos alapokon nyugvó, modern elméleti és gyakorlati megközelítés
 • A hétköznapokba könnyedén beilleszthető, egyszerűen elsajátítható stresszkezelő technikák
 • Relaxációs módszerek
 • Feszültségoldás mozgással, kreatív technikákkal
 • Energetizálás, feltöltődés, kikapcsolódás

Bevállaljuk vagy feladjuk? Min múlik, hogy ki hogyan reagál a kihívásokra, a változásokra? Ezt kutatta az elmúlt évtizedekben Carol S. Dweck, a Stanford Egyetem pszichológus professzora. Azt fedezte fel, hogy nagy szerepet játszik benne, hogyan vélekednek magukról az emberek, a fejlődési, vagy a rögzült szemléletmód jellemzőbb-e rájuk. A fejlődő szemléletmódú (growth mindset) embereket az akadályok még több munkára és nagyobb kitartásra sarkallják, ami idővel magával hozza a sikert.

A képzés során olyan technikákat, eszközöket sajátítanak el a résztvevők, melyekkel a fejlődő szemléletet erősítik meg saját magukban, illetve munkahelyi környezetükben is.

A sikeres emberek általában nem attól sikeresek, hogy különleges készségekkel rendelkeznek, ami másokból hiányzik. A legtöbb esetben ezek az emberek a többieknél jobban ismerik saját személyiségük erősségeit és korlátait, ezért egyenesebb úton haladnak céljaik megvalósítása irányába.

A munkatársak számára egy olyan energetizáló programot ajánlunk, mely a lelki feltöltődést, a könnyed kikapcsolódást és az önmagunkban való elmélyülést egyaránt szolgálja. Célunk a megküzdő képesség növelése, jó hangulatú beszélgetések és közös élmények során.  

Felfedezzük vagy éppen megerősítjük magunkban azokat a belső erőforrásainkat, melyekre igazán támaszkodhatunk. Ezáltal növekszik önbizalmunk, pozitív hozzáállásunk, kiegyensúlyozottabbá és céltudatosabbá válunk.

Gyakran érezzük úgy, hogy túlhajszolt életmódunkban nagy rajtunk a nyomás és a feszültség? Legtöbbször a múlton vagy a jövőn rágódunk ahelyett, hogy élveznénk a jelenünket? Hogyan lehet az állandó agyalást leállítani és élvezni a pillanatot?

Mindezekre a kérdésekre keressük a válaszokat és a megoldásokat mindfulness tréningünkön. Célzott gyakorlatokon keresztül fejlesztjük önismeretünket, tudatos jelenlétünket. A tudatos vagy éber jelenlét az, ami segít figyelmünket a jelen pillanatra és a körülöttünk zajló történésekre irányítani, ezáltal kontrollálni érzelmeinket, gondolatainkat.

A tréning során elsajátított gyakorlatokkal, technikákkal

 • fejlődik a koncentrációs képességünk, tudatosságunk,
 • kiegyensúlyozottabban és könnyebben éljük meg a hétköznapokat,
 • gyakrabban járnak át minket olyan pozitív érzelmek, mint a hála, elégedettség vagy
  nyugalom.

 

A reziliencia az ellenállóképességet, rugalmasságot jelenti, mellyel a terhelő élethelyzetek ellenére is képesek vagyunk megőrizni belső egyensúlyunkat. A reziliencia készsége mindenkiben megvan, de különböző mértékben. Ám hasonlóan a többi készségünkhöz, ez is fejleszthető, célzott gyakorlatokkal folyamatosan erősíthető.

Tréningünkön erre kínálunk lehetőséget mindazoknak, akik úgy érzik, szeretnék kiegyensúlyozottabban, harmonikusabban megélni a hétköznapok hullámait.

A tréning célzott gyakorlatokon keresztül

 • növeli az optimizmust és a teljesítményt,
 • megerősíti a testi-lelki egyensúlyunkat, elégedettségünket,
 • segít feltérképezni és tudatosítani erőforrásainkat,
 • megtanít a lényeges dolgokra fókuszálni, a negatív gondolatainkat elengedni.

A konfliktusok megkerülhetetlen részei az életünknek. Van, aki állandó csatározásban áll a kollégákkal, van, aki inkább idő előtt feladja. Mindkét esetben veszít valaki és negatív érzelmekkel, indulatokkal távozik.

A konfliktus helyzet általában nem komfortos, ilyenkor rosszul érezzük magunkat, feszültek leszünk. Természetes igény, hogy ezt a feszültséget csökkentsük, és megszüntessük. A probléma viszont nem oldódik meg, pedig a konfliktuskezelés tanulható, gyakorolható.

Célunk, hogy ezt a szemléletmódot átadjuk a résztvevőknek. A konfliktusok tudatos kezelése lehetővé teszi, hogy a feszültséggel teli helyzeteket ne érzelem-vezérelten, hanem az érzelmek sodrásából kilépve, racionális síkon oldjuk meg. 

A tréningen elsajátított ismeretek segítik a hosszú távú, hatékonyan együttműködő kapcsolatok kialakulását és fennmaradását, az őszinte, bizalmi légkör megteremtését.

Alkategóriák