Minden szolgáltató legnagyobb kihívása az ügyfelek megtartása, a minőségi ügyfél kiszolgálás folyamatos fenntartása. Programunk abban nyújt támogatást, hogy megteremtsük a kiváló ügyfélszolgálat kereteit, a munkatársakat felvértezzük a szükséges készségekkel és képességekkel.

A hatékony és tudatos kommunikáció napjainkban elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez. 

A konfliktusok megkerülhetetlen részei az életünknek. Van, aki állandó csatározásban áll a kollégákkal, van, aki inkább idő előtt feladja. Mindkét esetben veszít valaki és negatív érzelmekkel, indulatokkal távozik.

A munkatársak feltöltődésére, ellenállóképességének növelésére ajánljuk igény szerint összeállított, feszültségoldó, stresszkezelő programunkat.

Bevállaljuk vagy feladjuk? Min múlik, hogy ki hogyan reagál a kihívásokra, a változásokra?

A sikeres emberek általában nem attól sikeresek, hogy különleges készségekkel rendelkeznek, ami másokból hiányzik.

A reziliencia az ellenállóképességet, rugalmasságot jelenti, mellyel a terhelő élethelyzetek ellenére is képesek vagyunk megőrizni belső egyensúlyunkat.

Gyakran érezzük úgy, hogy túlhajszolt életmódunkban nagy rajtunk a nyomás és a feszültség? Legtöbbször a múlton vagy a jövőn rágódunk ahelyett, hogy élveznénk a jelenünket? Hogyan lehet az állandó agyalást leállítani és élvezni a pillanatot?

Alkategóriák