A közelgő nőnap alkalmából egyedi, interaktív, online programlehetőségeket kínálunk. Céges környezetben kihívást jelent a nőnap megünneplése, online nőnapi programjaink ebben nyújtanak segítséget. Bővebb információkért és ajánlatért keressen minket!

Lassan egy éve, hogy a Covid19 velünk van és befolyással bír a mindennapi életünkre. Számos tanulmány és felmérés igazolja, hogy a pandémia komoly negatív hatással van a munkavállalók testi és lelki egészségére, valamint az általános hangulatára és motivációira.
Ebben a helyzetben talán soha nem volt akkora jelentősége a vállalati egészségprogramoknak és a közösségformálásnak, mint napjainkban.

#homoffice #onlinetamogatas

A vállalatok működését is jelentősen megváltoztatta a koronavírus megjelenése az egész világon. Célunk, hogy olyan on-line támogatást nyújtsunk a munkatársaknak, amelyekkel biztosítani tudják a zökkenőmentes működést a megváltozott körülmények között is.

#homoffice #onlinetamogatas

A vállalatok működését is jelentősen megváltoztatta a koronavírus megjelenése az egész világon. Célunk, hogy olyan on-line támogatást nyújtsunk a vezetőknek, amelyekkel biztosítani tudják a zökkenőmentes működést a megváltozott körülmények között is.

Alkategóriák