Csapatépítés online és a szabadban is? Lehetséges!

Új fejlesztésű izgalmas programunkban ötvözzük a hagyományos csapatépítő programokat és az online megoldásokat. Célunk, hogy a csapat tagjai kimozdoljanak a természetbe és az ott megszerzett információkkal járuljanak hozzá a csapat teljesítményéhez.

Mindenki kap egy egyedi feladatsort, ahol megadott pontokat kell megtalálnia egy adott határidőig. Ezek a feladatok akár a családdal közösen is teljesíthetők, majd az így megszerzett információkat egy közös online programon kell összerakni, így mindenki hozzá tud járulni a csapat sikeréhez.

A programot követően lehetőség nyílik az online felületen a tapasztalatok megosztására, élmény beszámolóra és egy kötetlen beszélgetésre is.

További információ és ajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lassan egy éve, hogy a Covid19 velünk van és befolyással bír a mindennapi életünkre. Számos tanulmány és felmérés igazolja, hogy a pandémia komoly negatív hatással van a munkavállalók testi és lelki egészségére, valamint az általános hangulatára és motivációira.
Ebben a helyzetben talán soha nem volt akkora jelentősége a vállalati egészségprogramoknak és a közösségformálásnak, mint napjainkban.

#homoffice #onlinetamogatas

A vállalatok működését is jelentősen megváltoztatta a koronavírus megjelenése az egész világon. Célunk, hogy olyan on-line támogatást nyújtsunk a munkatársaknak, amelyekkel biztosítani tudják a zökkenőmentes működést a megváltozott körülmények között is.

#homoffice #onlinetamogatas

A vállalatok működését is jelentősen megváltoztatta a koronavírus megjelenése az egész világon. Célunk, hogy olyan on-line támogatást nyújtsunk a vezetőknek, amelyekkel biztosítani tudják a zökkenőmentes működést a megváltozott körülmények között is.

Alkategóriák