"A különös paradoxon az, hogy amikor elfogadom magamat olyannak, amilyen valójában vagyok, azután tudok változni." (Carl Rogers)

A sikeres emberek általában nem attól sikeresek, hogy különleges készségekkel rendelkeznek, ami másokból hiányzik. A legtöbb esetben ezek az emberek a többieknél jobban ismerik saját személyiségük erősségeit és korlátait, ezért egyenesebb úton haladnak céljaik megvalósítása irányába.

Saját működésünk felfedezése és megértése alapot nyújt egy egészen másfajta odaforduláshoz. Kollégáink, csapatunk tagjai irányába sokkal megértőbbek és elfogadóbbak leszünk, így pedig hatékonyabban tudunk haladni a közös cél felénismeret

Házhoz jön az egészség

Már egy jó kávé sem segít? A leterheltség, a folyamatos határidős munkák komoly feszültséget okoznak? 
well1 300Ilyenkor mindenkire ráfér, akár a munkahelyen is, a fizikai felfrissülés és a hozzá kapcsolódó lelki wellness
Egy igazán élvezetes és egészséges programot ajánlunk, amellyel elkerülhetők a hosszú betegszabadságok.

Alkotásban való elmélyülés

Egy-egy megterhelőbb időszakban igazi felfrissülést, feltöltődést kínál ez a program. A résztvevők elengedik a hétköznapok feszültségét, és tudatosabbá válnak a belső feltöltődésre. Egyszerű technikákat sajátítanak el, melyek segítik őket a kiegyensúlyozottabb életvitel fenntartásában. A program az alábbi két, egymást követő modulból áll össze:Alkoto relax

Relaxáció, légzésgyakorlatok

Akkor leszünk igazán hatékonyak a mindennapokban, ha testileg és lelkileg is jól érezzük magunkat a bőrünkben. A könnyen elsajátítható és alkalmazható relaxációs technikák, légzőgyakorlatok segítenek feloldani a bennünk lévő feszültséget.

Kreatív alkotás

A kreatív tevékenységekben, alkotásban való elmélyülés a relaxációs technikák igen népszerű és hatásos formái. A résztvevők a programon olyan technikákat próbálhatnak ki, mint a relaxációs színezők, mandalák, textilfestés. Ezek a tevékenységek mindenkit magával ragadnak, és az alkotásban való elmélyülés igazi megnyugtató élményét adják. 

 

“Szükségem van rá, hogy az ellenálló képességem edzésben legyen.”  
(Konrád György)

rezil1 300

Elérkezett egy újabb projekt zárása, leadása. Folyamatosak a megrendelések, szorosak a határidők, ráadásul a kieső munkatársakat sem sikerült még pótolni. Mindenkire nagy megterhelés, megoldandó problémák sokasága hárul.

“Nem állíthatod meg a hullámokat, de megtanulhatod meglovagolni őket!” 
(John Kabat-Zinn)

feszultsegbol1 300

A dinamikus és sikeres szervezetek működésében is vannak olyan időszakok, mikor a rövid határidők, az egyre csak tornyosuló feladatok, vagy a túláradó kihívások megterhelővé válnak az alkalmazottak számára. Csökken az energiájuk, motivációjuk, nehezen kezelik a rájuk nehezedő nyomást.

A munkatársak feltöltődésére, ellenállóképességének növelésére ajánljuk igény szerint összeállított feszültségoldó, stresszkezelő programunkat.

A tanulható kiegyensúlyozottság

„Jól érezni magunkat” nem csupán lelki, érzelmi szempontból fontos, hanem vannak egészségmegőrző, gazdasági, kreativitást növelő, költségcsökkentő hatásai is. Az a munkavállaló, aki jól érzi magát a munkahelyén, az jobb teljesítményre lesz képes. jollet

A jóllét és az ehhez kapcsolódó személyes boldogság érzés emelése tanulható, ezért érdemes felfedezni és tudatosítani a szükséges eszköztárat. 

 

A tudatos és kiegyensúlyozott életért

hammock city 300

Gyakran érezzük úgy, hogy túlhajszolt életmódunkban nagy rajtunk a nyomás és a feszültség? Legtöbbször a múlton vagy a jövőn rágódunk ahelyett, hogy élveznénk a jelenünket? Hogyan lehet az állandó agyalást leállítani és élvezni a pillanatot?

Mindezekre a kérdésekre keressük a válaszokat és a megoldásokat mindfulness tréningünkön. Célzott gyakorlatokon keresztül fejlesztjük önismeretünket, tudatos jelenlétünket. A tudatos vagy éber jelenlét az, ami segít figyelmünket a jelen pillanatra és a körülöttünk zajló történésekre irányítani, ezáltal kontrollálni érzelmeinket, gondolatainkat.

A nők tudnak látni anélkül, hogy odanéznének. Jókai Mór

onismeret3Női identitásunknak az élet különböző területein, sokféle módon van jelentősége. Belső iránytűként támogat minket döntéseinkben a munka és a magánélet területén. Ha női önértékelésünket, énképünket erősítjük, azzal saját magunk válunk erősebbé. 

A női munkatársak számára egy olyan energetizáló programot ajánlunk, mely a lelki feltöltődést, a könnyed kikapcsolódást és az önmagunkban való elmélyülést egyaránt szolgálja.

Célunk saját magunk jobb megismerése, ezáltal megküzdő képességünk növelése jó hangulatú beszélgetések és közös élmények során. Felfedezzük vagy éppen megerősítjük magunkban azokat a belső erőforrásainkat, melyekre igazán támaszkodhatunk.

Ezáltal növekszik önbizalmunk, pozitív hozzáállásunk, kiegyensúlyozottabbá és céltudatosabbá válunk. Könnyed önismereti játékokkal segítjük a jó hangulat, a bizalmi légkör kialakulását és szerzünk saját élményeket női identitásunk megismerésében. 

Alkategóriák