“Nem állíthatod meg a hullámokat, de megtanulhatod meglovagolni őket!” 
(John Kabat-Zinn)

feszultsegbol1 300

A dinamikus és sikeres szervezetek működésében is vannak olyan időszakok, mikor a rövid határidők, az egyre csak tornyosuló feladatok, vagy a túláradó kihívások megterhelővé válnak az alkalmazottak számára. Csökken az energiájuk, motivációjuk, nehezen kezelik a rájuk nehezedő nyomást.

A munkatársak feltöltődésére, ellenállóképességének növelésére ajánljuk igény szerint összeállított feszültségoldó, stresszkezelő programunkat.

Egyediségünk és hatékonyságunk a komplex megközelítésünkben rejlik. Fontosnak tartjuk, hogy a stresszt, a feszültséget nem tudjuk eltüntetni az életünkből, ezzel újra és újra szembetalálkozunk, ám megtanulhatjuk ezeket jól kezelni és erőforrásunkká alakítani. Szem előtt tartjuk, hogy minden ember különböző, így más és más jelent stresszforrást számunkra, más feszültségoldó technikákat találunk hasznosnak. Van akinek egy prezentáció megtartása okoz komoly feszültséget, míg másoknak a lassú internet, vagy a hosszú utazások.

Programunkat úgy építjük föl, hogy abban minden résztvevő megtalálja a saját egyéniségéhez közel álló, jól hasznosítható technikákat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkatársak megismerjék és tudatosítsák saját stresszforrásaikat. Ez lehetőséget ad számukra, hogy kontrollálják a reakcióikat, megtartsák testi-lelki egyensúlyukat és kiaknázzák a pozitív stressz előnyeit. Hiszen ez az, ami a kitűnő teljesítmény elérésére is ösztönöz, és a kihívások leküzdése révén elengedhetetlen része a fejlődésüknek.

Amit mi kínálunk:

  • Tudományos alapokon nyugvó, modern elméleti és gyakorlati megközelítés.
  • Tudatosság fejlesztése, a rugalmasság, ellenálló képesség növelése.
  • A hétköznapokba könnyedén beilleszthető, egyszerűen elsajátítható stresszkezelő technikák.
  • Autogén tréning, relaxációs technikák.
  • Feszültségoldás mozgással, kreatív technikákkal.
  • Energetizálás, feltöltődés, kikapcsolódás.
Mikor ajánljuk? Célcsoport Létszám Időtartam Helyszín
  • Ha szeretné a munkatársait egyszerű és jól alkalmazható feszültség- / stresszoldó technikákkal felvértezni

  • A munkatársak gyakran úgy érzik, túl nagy a nyomás rajtuk

  • Szeretné, hogy csapata kiegyensúlyozottabb és energikusabb legyen

Munkatársak, akik fokozott terhelésnek voltak / vannak kitéve 10-15 fő 2 nap (akár több alkalomra elosztva)

Konferenciaterem, tárgyaló