Indul a LifeBlog-gondolatok, tapasztalatok, meghatározó történetek, szakmai cikkek!

 

 

#homoffice #onlinetamogatas

A vállalatok működését is jelentősen megváltoztatta a koronavírus megjelenése az egész világon. Célunk, hogy olyan on-line támogatást nyújtsunk a vezetőknek, amelyekkel biztosítani tudják a zökkenőmentes működést a megváltozott körülmények között is.

Egy cég életében a sorozatos változások, átszervezések mindig újabb és újabb körülményeket teremtenek a munkavállalók számára.

Felmérések szerint egy munkahely legjelentősebb megtartó ereje a jó munkahelyi légkör, a megkérdezettek 67 %-a szerint ez jelentősebb faktor, mint a pénz. A jó munkahelyi légkör kialakításának kulcsszereplői a vezetők, csoportvezetők, műszakvezetők. (Forrás: kamaraonline.hu, 2018.04.17)

A vezetők gyakran találkoznak azzal a jelenséggel, hogy munkatársaik motiválására, irányítására képzettségük és magabiztosságuk függvényében eltérő eszközökkel kell hatniuk.

Az agilitás rendkívüli szerepet tölt be a cégek életében, sok esetben megkerülhetetlenné vált.

Workshopok, projekt megbeszélések, ötletelések, problémamegoldó megbeszélések. Ezek csak akkor lehetnek eredményesek, ha felkészült moderátor tartja kézben a folyamatot.

Az eredményes vezető elengedhetetlen készsége a vezetői üzenetek pontos megfogalmazása és hatékony átadása.

Napjaink jó vezetői nemcsak támogatják és motiválják munkatársaikat, hanem coaching szemlélettel kihozzák a maximumot a kollégáikból.